skip to Main Content

Konsilanto & Peritus nodigen uit – Hoe kan u de groei van uw bedrijf versterken?

Als ambitieus ondernemer vraagt u zich wellicht soms af hoe u de groei van uw bedrijf kunt versterken…

Laat u inspireren door de getuigenissen van 2 ondernemers die u meenemen op hun reis richting duurzame groei.

Natalie Vanderschaeghe, Macobo – Ingenieursbureau, won zopas de JCI Award Jonge Ondernemer van het Jaar. Ze wil haar bedrijf met doorgedreven differentiatie uitbouwen tot de referentie in Vlaanderen voor niet-architecturale bouwstudies en –projecten. Hoe het groeiproces wordt doorlopen en hoe de hele organisatie daarbij betrokken wordt, wil ze graag met u delen.

Jurgen Willems, Crius Group – dienstverlener in de uitgeefsector, voorzag de mogelijke gevolgen van de digitalisering van het medialandschap voor zijn bedrijf. Hij transformeerde de onderneming tot hét expertisecentrum op vlak van digitale content. Onderweg werd hij verkozen tot Innovatieheld van de Kempen. Vandaag is Crius marktleider in de Benelux en maakt het zich klaar voor verdere internationalisering. Jurgen deelt met u zijn ervaringen in een hectische periode vol valkuilen, maar ook met grote successen.

Na de getuigenissen voorzien we een gezellige netwerkdrink waar we kennis maken met de huisproducten van brouwerij Het Anker.

Elke deelnemer aan deze ongetwijfeld inspirerende namiddag kan ter plaatse een afspraak maken voor een gratis bedrijfsscan die de groeikansen en aandachtspunten in uw bedrijf duidelijk maakt.

[su_button url=”mailto:info@peritus.be” target=”blank” background=”#ba2335″ size=”5″ center=”yes” icon_color=”#d02222″ title=”Inschrijving Groei-inspiratie op 28 maart 2018 in Stokerij De Molenberg”]Schrijf u hier in[/su_button]

Wanneer:

woensdag 28 maart 2018

Waar:

Stokerij “DE MOLENBERG”, Klaterstraat 1, 2830 Willebroek

Programma:

17.00:  start inspiratie

19.00:  netwerkdrink

Back To Top